TERUG

Trends headlines

Glasvezel actie KPN tot 31 maart 2016

Graag uw aandacht op de unieke gelegenheid tegen actietarief tot 31 maart 2016 over te stappen op Glasvezel van KPN als infrastructuur.

LEES VERDER

CastelloServe migreert scholen in het primair en voorgezet onderwijs naar VoIP

De voordelen van VoIP ten opzichte van traditionele telefonie zijn overduidelijk. Er zijn dan ook steeds meer organisaties die overstappen op deze flexibele, kostenbesparende technologie voor telefonie. CastelloServe helpt scholen die de overstap willen maken en Trends draagt zorg voor de uiterst betrouwbare VoIP-architectuur.

LEES VERDER

Topopbrengst Rotterdam RibRally 2015 voor Lymph en Co

De 4de editie van de Rotterdam RibRally heeft een topopbrengst van €30.000,-  netto opgebracht voor Lymph&Co, de stichting van prins Bernhard van Oranje.

LEES VERDER

Trends koppelt Skype aan klant contact center voor OOM Verzekeringen

Klantcontact is voor elk bedrijf belangrijk, maar voor OOM Verzekeringen in Rijswijk is het essentieel. De verzekeraar is gespecialiseerd in buitenlandverzekeringen, voor zowel buitenlanders die naar Nederland komen als Nederlanders die voor korte of lange tijd in het buitenland wonen en werken. Complexe zaken waarbij veel internationaal telefoonverkeer met de servicedesk plaatsvindt.

LEES VERDER

Boutique Hotel Corona Den Haag kiest Trends voor het telefoonsysteem

Wie aan een hotel denkt, ziet direct comfortabele kamers voor zich, met een bed, badkamer en natuurlijk een telefoontoestel op het nachtkastje. Toen het telefoonsysteem aan vernieuwing toe was, kwam Boutique Hotel Corona in Den Haag bij Trends uit voor advies, levering en installatie.

LEES VERDER

Trends genomineerd voor KPN Channel Award.

KPN Zakelijke Markt heeft Trends ICT Groep genomineerd voor de KPN Channel Award als snelste nieuwkomer/groeier KPN ÉÉN.

LEES VERDER

Nieuwsarchief »


Neem contact op met onze medewerkers

Stuur een mail

voor meer informatie of een afspraak

mail