TERUG

iPads met data-abonnementen op afroep voor 12-Learn

Kinderen met een leerachterstand of leermoeilijkheden hebben professionele begeleiding nodig. Als het even kan in een vertrouwde omgeving, zoals de school. 12-Learn is een zorginstelling die kinderen en ouders begeleidt. Om dit zo goed mogelijk op locatie te kunnen doen, voorziet Trends ICT Groep 12-Learn van iPads en bijbehorende data-abonnementen. Indien nodig zelfs op afroep! 

12-Learn is een zorginstelling in Rotterdam, met vestigingen in Zwijndrecht, Brielle, Gorinchem, Rhoon, Bergschenhoek, Oud Beijerland, Maassluis, Den Haag en Zoetermeer. De instelling is gespecialiseerd in behandeling van kinderen met lees-, spelling- en rekenproblemen. De ruim 100 medewerkers van 12-Learn zijn voortdurend op pad. Begeleiding wordt wanneer mogelijk gegeven op school en anders op een van de tien vestigingen. Er is een speciale applicatie ontwikkeld voor de behandelaren, waarmee ze de kinderen kunnen helpen met hun specifieke problemen. Deze applicatie draait op de iPad en maakt gebruik van informatie die via internet van de centrale server wordt opgehaald.  De iPads moeten daarvoor uiteraard een mobiele internetverbinding hebben.
Dan wordt het tijd om de hulp van Trends ICT Groep in te roepen.

 

Mobiele data-abonnementen

Trends adviseerde in dit specifieke geval mobiele data-abonnementen van Vodafone. Voor 12-Learn was de service en dekkingsgraad in combinatie met scherpe tarieven van doorslaggevend belang. Trends levert de iPad Wifi+3G compleet met geactiveerde simkaarten. Er zijn ook geregeld nieuwe iPads nodig en Trends kan deze op afroep leveren binnen 1, maximaal 2 werkdagen, compleet met mobiele data. “Voor ons is dit een geweldige ontwikkeling”, zegt Dennis de Graaff, directeur van 12-Learn. “Met één telefoontje is het geregeld en zijn we er zeker van dat we onze cliënten optimaal kunnen bedienen.”

 

Telefooncentrale

Trends leverde en installeerde ook een telefooncentrale, waarmee optimale bereikbaarheid van de verschillende vestigingen is gegarandeerd.

 

Meer informatie over 12-Learn:  http://www.12-learn.nl


Neem contact op met onze medewerkers

Stuur een mail

voor meer informatie of een afspraak

mail