TERUG

Rotterdam The Hague Airport in zee met Trends ICT Groep

Voor Trends ICT Groep is 2011 een mooi jaar. De Rotterdamse onderneming vierde onlangs haar 25-jarig jubileum en boekte recent een nieuw succes. Het slaagde erin om Rotterdam The Haque Airport aan haar toch al zeer uitgebreide relatieportfolio toe te voegen.

 
logo rdam airport

 

Trends is uiteraard zeer verheugd over de samenwerking. Rotterdam The Hague Airport is een organisatie die, ook als het om ICT gaat, niets aan het toeval over laat. ,,Dat maakt het voor ons ook zo bijzonder,” aldus Arnaud Nelemans van Trends. ,,We zijn er trots op Rotterdam The Hague Airport tot onze klantenkring te mogen rekenen.”

 Selectietraject

Steven van der Kleij, ICT-manager van Rotterdam The Hague Airport, vroeg enkele maanden geleden een aantal verschillende bedrijven met een voorstel te komen voor de vervanging van de nu nog in gebruik zijnde verouderde telefooncentrale. De keuze van Van der Kleij viel na een intensief selectietraject uiteindelijk op Trends: ,,We zijn bij onze aanbesteding uiteraard niet over één nacht ijs gegaan. De prijs-kwaliteitverhouding, in combinatie met het pro-actief met ons meedenken was iets waarmee Trends zich duidelijk onderscheidde van de andere aanbieders. Daarom hebben wij voor Trends gekozen. ”

 Voor Rotterdam The Hague Airport zijn circa 110 medewerkers actief. Zij zijn verantwoordelijk voor het in alle opzichten optimaal laten functioneren van de luchthaven die zich onderscheidt door een hoogwaardige dienstverlening aan passagiers en partnerbedrijven . Daarbij is bereikbaarheid uiteraard van essentieel belang, zeker bij een calamiteit. Van der Kleij: ,,We kunnen geen enkel risico nemen als het gaat om bereikbaarheid en dat doen we dus ook niet. Daarnaast zijn wij net als elke andere organisatie ook voor andere doeleinden graag zeer goed bereikbaar, zowel voor onze interne als externe relaties. Trends ICT Groep kwam met een goede maatoplossing.”

 Trends gaat een volledig nieuwe IP- telefonie en –netwerkomgeving creëren, die bestaat uit de Siemens OpenScape Office LX communicatieserver, Cisco switches en W-LAN Acces Points, Bumicom Voice Logging en Vodafone Office Voice. ,,Als ik twee functionaliteiten moet noemen die er voor ons uitspringen, dan zeg ik: presence en vast-mobielintegratie. Voor ons is het met diverse thuiswerkers goed om te weten of en hoe iemand bereikbaar is. Vast-mobielintegratie betekent naast kostenbesparing dat we onder meer ook via mobiel veel gemakkelijker door kunnen verbinden. “

 Over Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam The Hague Airport, 100% dochter van Schiphol Group, is de modernste regionale luchthaven van Nederland. Als gevolg van de parkeerfaciliteiten op loopafstand van de terminal, de snelle in- en uitcheckprocedures en het overzichtelijke luchthavengebouw is vliegen via Rotterdam The Hague Airport gemakkelijk en comfortabel. In 2010 maakten 1 miljoen reizigers gebruik van de luchthaven. In 2011 biedt Rotterdam The Hague Airport keuze uit ruim 30 bestemmingen.

 Over Trends ICT Groep

Trends ICT Groep heeft zich in ruim 20 jaar ontwikkeld tot een betrouwbare en landelijk opererende businesspartner. Het biedt spraak-, data-, beeld- en netwerkoplossingen en herbergt alle denkbaar mogelijke specialistische kennis van vast-/mobielintegratie in de steeds meer naar elkaar toegroeiende vakgebieden CT (telematica) en IT (data). Trends ICT Groep is naast Vodafone ook gecertificeerd businesspartner van Siemens.


Neem contact op met onze medewerkers

Stuur een mail

voor meer informatie of een afspraak

mail