TERUG

Royale opbrengst Rotterdam Rib Rally voor Cordaid Microkrediet.

De Rotterdam Rib Rally heeft voor Cordaid Microkrediet een prachtige opbrengst van € 33.392 gerealiseerd. Aan het evenement, waarvan Trends ICT Groep een van de hoofdsponsors was, namen meer dan 100 mensen deel. Zij genoten de hele middag van een spetterende puzzeltocht in snelle Ribboten door de Rotterdamse haven.

Nadat alle deelnemers de rally hadden voltooid, was het wachten op de uitslag, onder het genot van de nodige hapjes en drankjes. De puzzeltocht werd uiteindelijk gewonnen door team DCS Coating.

De dag werd afgesloten met een veiling van een grote diversiteit aan items, zoals een nacht logies met ontbijt op de Euromast, een weekend rijden in een Tesla Roadster en een Sony smart televisie.
Marianne Spoelstra (op de foto midden) van Cordaid Microkrediet nam met groot genoegen de cheque met de netto opbrengst in ontvangst van (van links naar rechts) Victor Visser van Trends ICT Groep, Okke Groeneweg van Buro Zero, Ron Piek van Goos Communicatiemakers en Johan Eekhout van Van Eekhout & Partners.Victor Visser is blij met het succes van deze tweede editie van de Rotterdam Rib Rally: “Er was meer belangstelling voor het evenement dan vorig jaar en de reacties waren uitsluitend positief. Alle reden dus voor een nieuwe editie in 2014!”


Neem contact op met onze medewerkers

Stuur een mail

voor meer informatie of een afspraak

mail