TERUG

Trends ICT Groep breidt Siemens portfolio uit met OpenScape Voice

Trends ICT Groep uit Rotterdam bedient zijn Large Enterprise klanten nu nog trefzekerder met OpenScape Voice van Siemens Enterprise Communications. De uitbreiding van het portfolio met de spraakoplossing van de OpenScape Unified Communications Suite betekent nog meer flexibiliteit en maatwerk bij communicatie-oplossingen voor de grote ondernemingen. Trends ICT Groep wordt hierdoor de eerste partner in Nederland die het complete geavanceerde en omvangrijke portfolio van Siemens Enterprise Communications aanbiedt. Al ruim 20 jaar is Trends ICT Groep een premium partner, met de meeste specialisaties en de beste kwalificaties als het gaat om het bedienen van de groot-zakelijke klant.

Open standaarden
Het bekroonde OpenScape Voice-platform van Siemens biedt unieke voordelen. In tegenstelling tot de hardware-gebaseerde oplossingen van de concurrentie, is OpenScape Voice ontwikkeld als een software-gebaseerde oplossing die open standaarden zoals SIP gebruikt. Bovendien werd OpenScape Voice oorspronkelijk ontwikkeld als carrieroplossing, om schaalbaarheid tot 100.000 gebruikers te bieden. Dankzij deze achtergrond biedt OpenScape Voice ongeëvenaarde efficiëntie bij implementatie in de particuliere cloud. Een locatie-onafhankelijke overkoepelende architectuur zorgt voor eenvoudige consolidatie van spraaksystemen op meerdere locaties. Hierdoor wordt maximale betrouwbaarheid en beveiliging gerealiseerd voor de laagst mogelijke TCO.

Flexibele oplossingen
“Siemens Enterprise Communications is een grote internationale speler op het gebied van groot-zakelijke communicatie-oplossingen,” zegt Victor Visser van Trends ICT Groep. “Dat wordt gestaafd door onder meer rapporten van MZA Telecoms & IT Analysts, een van de toonaangevende analistenbureaus op het gebied van telecommunicatie en IT. Die beoordeelt Siemens als een belangrijke strategische speler. Siemens heeft bewezen dat het een betrouwbare en redundante carrier-structuur heeft. Bovendien behoort het bedrijf tot de meest innovatieve in deze markt. Siemens investeert volop in ontwikkeling, zoals de OpenScape-productreeks laat zien. De integratie met social media en producten van grote spelers op het gebied van spraak- en videocommunicatie bieden ons extra mogelijkheden om het systeem bij klanten binnen te brengen. Maar een van de belangrijkste mogelijkheden van OpenScape Voice is het pay-per-use systeem. Klanten betalen niet voor een fiks aantal aansluitingen, maar alleen voor de aansluitingen die ook daadwerkelijk worden gebruikt. Bovendien kan daarbij heel gemakkelijk worden op- of zelfs afgeschaald, met hele korte opzegtermijnen. Dat geeft ons de flexibiliteit om de Large Enterprise klant van maatwerk te voorzien.”

Samen groeien
“Trends ICT Groep is een hooggewaardeerd partner van Siemens Enterprise Communications, waarmee we al heel lang samen in de markt optrekken. Wij zijn erg blij dat Trends nu het totale aanbod van OpenScape UC Suite aan zijn Large Enterprise klanten aanbiedt,” zegt René Hochstenbach, directeur van Siemens Enterprise Communications Nederland. “Siemens wil zijn marktaandeel in Large Enterprise terugwinnen. En we zijn trots dat we samen met Trends ICT Groep kunnen doorgroeien in deze markt.”

Over Trends ICT Groep
Trends ICT Groep Nederland heeft zich in ruim 20 jaar ontwikkeld tot een betrouwbare en landelijk opererende business partner. Het bedrijf beschikt over alle denkbare specialistische kennis in deze naar elkaar toegroeiende vakgebieden. Kennis die u in kunt zetten bij het inrichten en optimaliseren van al uw bedrijfscommunicatieprocessen, of het nu gaat om spraak, data, netwerken of zelfs videoconferencing. Trends ICT Groep onderscheidt zich door verregaande know-how, en jarenlange expertise in alles wat te maken heeft met communicatie- en computernetwerken. Door gebruik te maken van standaard hardware en open source software blijven de kosten laag en kan uw communicatie-oplossing snel en op maat geleverd worden. Trends ICT Groep adviseert, levert, installeert, implementeert, beheert én ondersteunt. www.trends.nl

Over Siemens Enterprise Communications
Siemens Enterprise Communications is een vooraanstaande leverancier van end-to-end enterprise communicatie-oplossingen die gebruikmaken van open, op standaarden gebaseerde architecturen voor het integreren van communicatie- en bedrijfsapplicaties voor naadloze samenwerking. Dankzij deze bekroonde ‘Open communications’-aanpak kunnen organisaties de productiviteit verbeteren en de kosten verlagen met behulp van eenvoudig te implementeren oplossingen die binnen bestaande IT-omgevingen functioneren en bedrijfsoperaties efficiënter maken. Dit vormt de basis voor de OpenPath-belofte van het bedrijf waarmee klanten de risico's verkleinen en op kosteneffectieve wijze kunnen overstappen op unified communications. Deze belofte wordt onderstreept door ons OpenScale-serviceportfolio met internationale, beheer- en outsourcemogelijkheden. Siemens Enterprise Communications is eigendom van een joint venture van The Gores Group en Siemens AG. De joint venture is ook eigenaar van Enterasys Networks, dat netwerkinfrastructuur en beveiligingssystemen levert en een ideale basis biedt voor gezamenlijke communicatie-oplossingen.
www.siemens-enterprise.com/nlNeem contact op met onze medewerkers

Stuur een mail

voor meer informatie of een afspraak

mail