TERUG

Trends ICT Groep komt met Siemens OpenScape Cloud Solutions

Trends ICT Groep in Rotterdam biedt als certified businesspartner van Siemens Enterprise Communications relaties de mogelijkheid om gebruik te maken van OpenScape Cloud Solutions. Op basis van deze full-service hosted dienst komen high-end telecomunmicatie faciliteiten binnen handbereik voor bedrijven van enkele tot honderden werkplekken. Van basis telefoniefuncties, tot vergaande multimediale contactcenter en Unified Communications mogelijkheden en dat voor een vast laag bedrag per maand.

OpenScape Cloud Solutions omhelst een reeks innoverende, cloudgebaseerde (tele)communicatieoplossingen, die eenvoudige, betrouwbare en betaalbare geïntegreerde communicatie en samenwerking binnen bereik van bedrijven brengt. OpenScape Cloud Solutions omvat applicaties die de gebruikerservaring vereenvoudigen, de integratie in bedrijfsprocessen vergroten en zo de introductie op basis van flexibele implementatie en gebruiksmodellen versnelt.

OpenScape Cloud Services werd ontworpen in samenwerking met een aantal belangrijke businesspartners,  waaronder Trends ICT Groep.  ,,We zijn blij om unified communications als eerste in Nederland te introduceren als een dienst via het OpenScape Cloud Services Platform”, aldus Victor Visser van Trends. “We geloven in de kwaliteit en kennis van Siemens op dit gebied. Het levert een vooraf geïntegreerde, betrouwbare oplossing, wat het voor ons eenvoudig maakt deze op te nemen in ons bestaande dienstenaanbod.”

Over Trends ICT Groep

Trends ICT Groep heeft zich in ruim 20 jaar ontwikkeld tot een betrouwbare en landelijk opererende businesspartner. Het biedt spraak-, data-, beeld- en netwerkoplossingen en herbergt alle denkbaar mogelijke specialistische kennis van vast-/mobielintegratie in de steeds meer naar elkaar toegroeiende vakgebieden CT (telematica) en IT (data).


Neem contact op met onze medewerkers

Stuur een mail

voor meer informatie of een afspraak

mail