TERUG

Trends ICT Groep lanceert OpenScape Cloud Services

Drecht Coating Services maakt nu volledig gebruik van onlinediensten

Rotterdam, 25 oktober 2011 – Trends ICT Groep lanceert als een van de eerste dienstverleners in Nederland OpenScape Cloud Services van Siemens Enterprise Communications. Een mijlpaal is nu bereikt met het aansluiten van Drecht Coating Services uit Moerdijk. Unified communications komt nu binnen bereik van elke onderneming, ongeacht de grootte en het aantal medewerkers.

Communicatie in de cloud

De cloud is een verzamelnaam voor allerlei diensten op afstand die u transparant gebruikt. Dat kan een webserver, e-mailserver of dataserver zijn. Maar ook een communicatiesysteem kan volledig worden beheerd in en vanuit de cloud. Drecht Coating Services (DCS) in Moerdijk maakt nu gebruik van de mogelijkheden en flexibiliteit van OpenScape Cloud Services, het unified communications systeem in de cloud van Siemens Enterprise Communications. De medewerkers van DCS kunnen nu altijd en overal gebruik maken geavanceerde communicatiediensten, waaronder veilige spraakverbindingen, samenwerken via video en schermdeling, en overal elkaars beschikbaarheid zien.
Voor clouddiensten is geen investering in hardware noodzakelijk. Bovendien beschikt de klant altijd over een up-to-date systeem en betaalt hij alleen voor wat wordt afgenomen. Een nieuwe medewerker kan met enkele eenvoudige stappen aangesloten worden op het systeem.

OpenScape Cloud Services

Met de OpenScape Cloud Services van Siemens biedt Trends ICT de meest flexibele en uitgebreide mogelijkheden voor communicatie in de cloud. Daarmee komt unified communications binnen bereik van kleinere organisaties, die anders genoodzaakt zouden zijn grote investeringen in hard- en software te doen. Met OpenScape Cloud Services kunnen medewerkers gebruik maken van geavanceerde communicatiemiddelen op elk apparaat – pc, laptop, tablet, vaste of mobiele telefoon of smartphone – op elk netwerk. Alle communicatie vindt plaats via beveiligde verbindingen, met de nodige redundantie.


Neem contact op met onze medewerkers

Stuur een mail

voor meer informatie of een afspraak

mail