TERUG

Trends is eerste partner in Nederland met Siemens topstatus

Trends ICT Groep is nu Premier Partner Siemens

Rotterdam, [12 april 2013] – Trends ICT Groep heeft onlangs met succes de stappen voltooid om Premier Partner voor Siemens te worden in de specialisatie ‘Large Enterprise Systems’. Met het behalen van het daarbij behorende certificaat is Trends de eerste partner met deze status in Nederland.

De specialisatie ‘Large Enterprise Systems’ stelt Trends ICT Groep in staat om nog duidelijker het productportfolio van Siemens Enterprise Communications in de markt te zetten. Het gaat daarbij om producten als OpenScape Voice en de VoIP-platforms HiPath 3000 en HiPath 4000.

“Trends heeft de laatste jaren een ijzersterke reputatie opgebouwd in de markt voor het midden- en kleinbedrijf,” zegt Victor Visser, algemeen directeur van Trends ICT Groep. “Met dit certificaat tonen we aan dat we net zo succesvol willen en kunnen worden in de Large Enterprise markt.”

René Hochstenbach, algemeen directeur van Siemens Enterprise Communications Nederland is zeer verheugd over het behalen van de felbegeerde status door Trends ICT Groep: “We zijn als SEN NL blij dat we kunnen werken met zulke sterke partners als Trends. De certificatie van Trends onderstreept dat we heel succesvol zijn in Nederland met ons large enterprise portfolio.”

Go Forward!

Het Siemens partnerprogramma Go Forward! bestaat uit drie niveaus die kunnen worden behaald door geregistreerde resellers van Siemens Enterprise Communications.

Select is het instapniveau, waarmee partners een begin kunnen maken met de specialisatie als partner. De Select Partner kan hiermee de dienstverlening verbeteren door toegang tot onder meer technische ondersteuning vanuit Siemens.

Met Plus wordt deze ondersteuning verder uitgebreid, onder meer door oplossingen voor meer specifieke situaties en maatwerk mogelijk te maken.

De Premier status is de kroon op het werk en geeft de partner toegang tot alle faciliteiten in het partnerprogramma, zodat de klant kan rekenen op het beste maatwerk en de meest uitgebreide technische ondersteuning.

 

Over Trends ICT Groep
Met als thuisbasis het hoofdkantoor in Rotterdam, voorziet Trends ICT Groep Nederland het bedrijfsleven, overheid en semi-overheid van kwalitatief hoogwaardige diensten en producten op het gebied van telecommunicatie en informatietechnologie.

De wereld van telecommunicatie en informatica is de laatste jaren steeds meer naar elkaar gegroeid. Telefonie, mail, web, dataopslag vinden allemaal plaats via één netwerk, gebaseerd op IP-technologie. Het voordeel is dat de kosten voor installatie, onderhoud en gebruik lager zijn dan ooit tevoren. Maar wie helpt u om door de informaticabomen het bos te blijven zien?

Trends ICT Groep Nederland heeft zich in ruim 20 jaar ontwikkeld tot een betrouwbare en landelijk opererende business partner. Het bedrijf beschikt over alle denkbare specialistische kennis in deze naar elkaar toegroeiende vakgebieden. Kennis die u in kunt zetten bij het inrichten en optimaliseren van al uw bedrijfscommunicatieprocessen, of het nu gaat om spraak, data, netwerken of zelfs videoconferencing. Trends ICT Groep onderscheidt zich door verregaande knowhow, en jarenlange expertise in alles wat te maken heeft met communicatie- en computernetwerken. Door gebruik te maken van standaard hardware en open source software blijven de kosten laag en kan uw communicatie-oplossing snel en op maat geleverd worden. Trends ICT Groep adviseert, levert, installeert, implementeert, beheert én ondersteunt.

Samenwerken met Trends ICT Groep Nederland betekent dat u voor al uw diensten, of het nu gaat om telefonie of data, altijd communiceert via één centraal aanspreekpunt. De gehele Trends ICT Groep Nederland is ISO-gecertificeerd. Daar waar vereist beschikken de medewerkers over VCA-, Prince II- en ITIL-certificaten.

 

Over Siemens Enterprise Communications
Siemens Enterprise Communications is een vooraanstaande leverancier van end-to-end enterprise communicatie-oplossingen die gebruikmaken van open, op standaarden gebaseerde architecturen voor het integreren van communicatie- en bedrijfsapplicaties voor naadloze samenwerking.

Dankzij deze bekroonde ‘Open communications’-aanpak kunnen organisaties de productiviteit verbeteren en de kosten verlagen met behulp van eenvoudig te implementeren oplossingen die binnen bestaande IT-omgevingen functioneren en bedrijfsoperaties efficiënter maken. Dit vormt de basis voor de OpenPath-belofte van het bedrijf waarmee klanten de risico's verkleinen en op kosteneffectieve wijze kunnen overstappen op unified communications. Deze belofte wordt onderstreept door ons OpenScale-serviceportfolio met internationale, beheer- en outsourcemogelijkheden.

Siemens Enterprise Communications is eigendom van een joint venture van The Gores Group en Siemens AG. De joint venture is ook eigenaar van Enterasys Networks, dat netwerkinfrastructuur en beveiligingssystemen levert en een ideale basis biedt voor gezamenlijke communicatie-oplossingen. www.siemens-enterprise.com/nl 

 

 

 


Neem contact op met onze medewerkers

Stuur een mail

voor meer informatie of een afspraak

mail