TERUG

Unify nieuwe naam Siemens Enterprise Communications

 

 

Rotterdam, 15 oktober 2013 – Vandaag heeft Siemens Enterprise Communications de nieuwe naam van de onderneming bekend gemaakt: Unify. Tegelijk onthulde het nieuwe bedrijf een visie op de toekomst, waarin een nieuwe manier van werken centraal staat. Trends ICT Groep is zeer verheugd over de aangescherpte koers, waarbij volop ruimte is voor vernieuwingen op het gebied van communicatie en samenwerking binnen bedrijven. Aan de andere kant zal Unify het bestaande portfolio van Siemens Enterprise Communications blijven ondersteunen, en ook Trends zal bestaande klanten van de nodige diensten blijven voorzien, waaronder alle varianten van de OpenScape software en de HiPath hardware.

 

Project Ansible

Tegelijk met de aankondiging van de nieuwe naam en visie, maakte Unify ook meer details bekend over Project Ansible, het nieuwe integrale communicatie- en samenwerkingsplatform dat in juni werd gelanceerd. Vanwege de sterke interesse van klanten, partners en carriers, heeft Unify besloten de uitrol te versnellen, waarbij de eerste gebruikers al in juli 2014 zullen worden aangesloten.

 

platform zal eerst beschikbaar komen als een software as a service (SaaS) cloud-oplossing, als aanvulling op de Unify OpenScape software, en op bedrijfstelefoniesystemen van derden, zoals Cisco en Avaya. Trends zal in Nederland, als Premium Partner van Unify, een van de eerste aanbieders worden van het nieuwe platform.

 

 

Trends ICT Groep behoudt partnerschap en Premium Partner status 

 

“De nieuwe naam, de nieuwe koers en het nieuwe platform, Project Ansible, stellen ons in staat om producten en diensten te bieden die een volledig nieuwe manier van werken mogelijk maken”, zegt Victor Visser, directeur van Trends ICT Groep. “Daarin wordt Unified Communications nog toegankelijker, gebruiksvriendelijker en completer.” Trends ICT Groep is sinds dit jaar Premium Partner van Siemens Enterprise Communications, een status die bij het nieuwe bedrijf behouden blijft.


Neem contact op met onze medewerkers

Stuur een mail

voor meer informatie of een afspraak

mail